تقویم اقتصادی 14 آبان

تحلیل تقویم اقتصادی اقتصادی فارکس
7 دقیقه

تقویم اقتصادی : تحلیل هفتگی فارکس

بررسی مهمترین رویدادهای هفته جاری

?تعیین نرخ بهره استرالیا در روز سه شنبه

?تراز تجاری چین در روز سه شنبه

?تولیدات ناخالص داخلی انگلستان در روز جمعه


برای داشتن یک تحلیل جامع باید مارکت را از دو منظر فاندامنتال و تکنیکال بررسی کرد .

در سری ویدیوهای تحلیل هفتگی تقویم اقتصادی به بررسی اقتصاد کلان و داده های مهم پیش رو هفته میپردازیم و این شاخص ها را با شرایط فعلی حاکم بر اقتصاد کشورها بررسی کرده تا در نهایت بتوانیم به سناریو احتمالی تقویت و یا تضعیف ارز مدنظر در کوتاه مدت و یا بلند مدت برسیم .

اقتصاد کاملا پویا هست و نمیتوان صرفا با یک دیدگاه مدت ها اقدام به ترید کرد به همین منظور بررسی داده ها مهم که احتمال تغییر در انتظارات معامله گران و سرمایه گذران را ایجاد میکند پیوسته باید دنبال شود.

بهترین روش استفاده از تحلیل هفتگی تقویم اقتصادی

ترکیب آن با تحلیل تکنیکال هست . به همین منظور در کنار این تحلیل هامیتوانید از تحلیل های تکنیکال که به شکل روزانه در کانال تلگرامی و یا چنل یوتیوب منتشر میشود بهره ببرید .

تقویم اقتصادی هفته دلار
USD Currency 5 Nov

بررسی چشم انداز تقویم اقتصادی دلار United States Dollar [USD]

این هفته داده مهمی برای دلار نداریم و میتون به سخنرانی روز چهارشنبه پاول اشاره کرد و داده مدعیان بیمه بیکاری روز پنچ شنبه که مطابق هر هفته اعلام میشود .

اتفاقات اصلی برای دلار طی هفته قبل رخ داد و دیدیم که مجدد نرخ بهره افزایش پیدا نکرد و از طرفی دادههای مربوط به NFP نسبت به انتظارات کمتر منتشر شد و از طرفی داده های مربوط به میانگین درآمد ساعتی ماهیانه و سالیانه به ترتیب 0.2 و 4.1 منتشر شدن که هر کدام 0.1 کاهش داشتن ونرخ بیکاری هم با افزایش 0.1% به 3.9% رسید .

قبلا انتظار داشتیم که تا انتهای سال یک افزایش نرخ بهره دیگر داشته باشیم اما نه تنها انتظار افزایش نرخ بهره دیگری برای مارکت را نداریم بلکه انتظار برای شروع کاهش نرخ بهره ها در ماه تاریخ 1 May سال 2024 را معامله گران دارند .

EUR Currency

بررسی چشم انداز تقویم اقتصادی ناحیه یورو Euro [EUR]

همانند دلار برای یورو هم داده مهمی را در این هفته نداریم و اتفاقات مهم ناحیه یورو نیز هته قبل اعلام شد که داده های تورمی در ماه قبل 4.3% بود که برای این ماه انتظارات 3.1% بود که با کاهش خوبی به عدد 2.9% رسید تا ناحیه یورو از خطر تورم بالا تا حدودی فاصله بگیرند و بیشترین نگرانی ها به سمت وضعیت اقتصادی معطوف شود .

مطابق انتظار برای جلسه هفته گذشته تغییر در نرخ بهره یورو رخ نداد و در همان عدد 4.5% باقی ماند .

GBP Currency

بررسی چشم انداز تقویم اقتصادی بریتانیا Great British Pound [GBP]

وضعیت پوند برعکس دو همتای خود شرایط مطلوبی را ندارد از طرفی با تورم بالا که در سطح 6.7% در بعد سالیانه و 0.5% در ماهیانه درگیر هست و شرایط بازار کار و نرخ بیکاری افزایش درکنار داده های PMI پایین نشان میدهد که پوند برای اعمال انقباض بیشتر کاملا تحت فشار قرار دارد .

هرچند که رئیس بانک مرکزی انگلستان اعلام کرده که برای ماه های بعدی انتظار دارند تورم مجدد روند کاهشی خود را شروع کند اما بازار برای پوند انگلستان شرایط رکود تورمی را متصور هست که این این موضوع به ضرر ارزش پوند خواهد بود .

در هفته گپذشته نیز شاهد این بودیم که نرخ بهره توسط بانک مرکزی در همان سطح 5.25% باقی ماند .

JPY Currency

بررسی چشم انداز تقویم اقتصادی ژاپن Japanese Yen [JPY]

باتوجه به شرایط USDJPY که به اعداد 151 الی 152 خودش را نزدیک مجدد شاهد دخالت بانک مرکزی ژاپن باشیم که در این صورت میتوان شاهد ین قویتر باشیم البته ین در این مدت بارها نشان داد که خیلی تمایلی به قدرت گرفتن ندارد و همچنان در همان سناریوی قبلی خودش هست.

تا زمانی که خروجی کاملا مشخصی از سمت بانک مرکزی ژاپن مشخص نشود که چه زمانی دست به تغییر سیاست های خود خواهند زد بهتر هست با احتاط بیشتر به سمت این نماد رفت .

CNY Currency

بررسی چشم انداز تقویم اقتصادی چین Chinese Yuan [Yuan]

دولت چین اعلام کرده که با افزایش کسری بوجه سعی بر تقویت اقتصاد از دست رفته کشور خود را دارد که در این هفته داده بسیار مهم تراز تجاری روز سه شنبه برای این ارز منتشر میشود که نه تنها برای خود کشور چین اهمیت برای دو کشور استرالیا و نیوزلند نیز از درجه بالای برخوردار هست .

در صورت تغییر محسوس در تراز تجاری چین ممکن هست که باعث تغییر در سنتیمنت جهانی شود و بازار سهام را تحت شعا خودش قرار دهد به همین منظور این داده در کنار صورت جلسه بانک مرکزی استرالیا مهمترین رویدادهای این هفته هستن

AUD Currency

بررسی چشم انداز تقویم اقتصادی استرالیا Australian Dollar [AUD]

باتوجه به صحبت های رئیس بانک مرکزی استرالیا که تاکید بر افزایش نرخ بهره در صورت چشم انداز تورمی پیش رو بدون تردی این اتفاق خواهد افتاد مارکت برای جلسه روز جلسه نیز به این نتیجه رسیده که شاهد افزایش 0.25% در این جلسه خواهد بود به همین خاطر انتظار هست که نرخ بهره استرالیا به عدد 4.75% برسد .

دلایلی دیگری علاوه بر صحبت های رئیس بانک مرکزی استرالیا برای افزایش نرخ بهره نیز وجود دارد چرا که وضعیت مسکن رو به افزایش هست و این عامل خود باعث افزایش انتظارات تورمی خواهد شد .

از طرف دیگر بازار کار استرالیا وضعیت خوبی دارد و بالا بودن جمعیت نیز عامل دیگر برای افزایش تورم خواهد بود که البته این موضوع تا حدودی به وضعیت چین هم بستگی دارد که بتواند مجدد اقتصاد خود را بازیابی بکند یا خیر.

باتوجه به افزایش احتمالی نرخ بهره استرالیا که تا الان بازار بیش از 65% نرخ گذاری کرده میتوان برای ترید صعودی AUDUSD وترید نزولی با حتمال تضعیف پوند روی جفت ارز GBPAUD برنامه ریزی داشت.

NZD Currency

بررسی چشم انداز نیوزلند New Zealand Dollar [NZD]

برای نیوزلند داده خیلی تاثیر گذار نداریم و همانند استرالیا .نیوزلند نیز نیم نگاه به داده تراز تجاری روز سه شنبه چین خواهد داشت .

CAD Currency

بررسی چشم انداز کانادا Canadian Dollar [CAD]

برای کانادا هم مطابق دیگر ارزها داده بسیار مهم نداریم و تنها داده ای که در این هفته شید اهمیت دارد باشد برای این ارز شاخص Ivey PMI هست که روز دو شنبه منتشر خواهد شد .

تقویم اقتصادی هفته فرانک سوئیس
CHF Currency 5 Nov

بررسی چشم انداز سوئیس Swiss Franc [CHF]

کشور سوئیس هم مطابق دیگر نمادها خیلی وضعیت شلوغی را ندارد و تنها داده مهم این ارز روز شنیه منتشر خواهد شد که مربوط به بخش اشتغال و تعیین نرخ بیکاری خواهد بود .

اتفاقات مورد بررسی در تقویم اقتصادی فارکس به زبان فارسی و شاخص های مهم اقتصادی را به شکل کاملا خلاصه در متن زیر تهیه کردیم تا به سرعت باعث یادآوری و نیز اموزش تاثیر این دیتاها برای شما عزیزان باشد . برخی از این مفاهیم که در تحلیل ویدیو هفتگی بیان شده .

جلسات بانک مرکزی برای تعیین نرخ بهره Interest Rate
افزایش یا کاهش نرخ بهره توسط بانک مرکزی ها ابزاری برای کنترل تورم در جهت کاهش و یا افزایش آن هست و از طرفی باعث بهبود و یا تضعیف رشد اقتصادی خواهند شد .
داده تورمی ( شاخص CPI ) شاخص قیمت مصرف کننده
 یک داده اقتصادی مهم است که این شاخص به‌طور منظم توسط اقتصادهای بزرگ منتشر می‌شود و بامطالعه آن می‌توان رشد اقتصادی و سطوح تورم فعلی را بررسی قرار داد
CPI به دلیل تأثیر در سیاست پولی و خصوصا نرخ بهره، یک شاخص مفید برای معامله گران فارکس محسوب می‌شود
( شاخص PPI ) شاخص قیمت تولید کننده
حرکت قیمت‌ها را از دیدگاه فروشندگان و تولید کنندگان ارزیابی می‌کند. این شاخص با شاخص CPI که تغییرات قیمت را از دیدگاه مصرف کننده ارزیابی می‌کند، متفاوت است.
( شاخص PMI ) شاخص مدیران خرید
یکی از مهم‌ترین داده‌های اقتصادی است که مسیر اصلی اقتصاد را در بخش‌های تولیدی و خدماتی مشخص می‎‌کند
( شاخص GDP ) شاخص تولیدات ناخالص داخلی
به عنوان شاخصی به کار می‌روند که فاندامنتالیست ها برای سنجش سلامت کلی و رشد احتمالی یک کشور از آنها استفاده می‌کنند
داده خرده فروشی Retail Sales
خرده فروشی عبارت است از خرید کالاهای نهایی و خدمات توسط مصرف کنندگان و مشاغل. این کالاها و خدمات به پایان زنجیره تأمین رسیده‌اند و اکنون به مصرف‌کننده نهایی فروخته می‌شوند
داد های مربوط به اشتغال
( مشاغل غیر کشاورزی NFP – NonFarm Payroll / نرخ بیکاری : Unemployment Rate / نرخ مشارکت : Participation Rate / دستمزدها : Average Earnings و … )

بهترین نتایج از پیشنهادات معاملاتی در گروه مطلب زیر
قبل ازبررسی تحلیل روزانه بهتر هست ستاپ ترید خودتان را داشته باشید تا در صورت رسیدن قیمت به نواحی پیشنهادات معالاتی با دیدن ستاپ ترید شخصی خودتان وارد معامله بشید .
در صورت نداشتن ستاپ ترید میتوانید از قست دانشکده فارکس آریو استفاده کنید .( ترم اول : روند شناسی / ترم دوم : ستاپ تریدینگ )

علاوه بر تحلیل های بالا برای دریافت سیگنال های رایگان میتوانید از کانال تلگرامی مجموعه استفاده کنید

اگر فعالیت های این مجموعه برا شما مفید بوده با سابسکرایپ کردن یوتیوب مجموعه از ما حمایت کنید

مدیریت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *