تحلیل تقویم اقتصادی فارکس 12 آذر

تحلیل تقویم اقتصادی اقتصادی فارکس
7 دقیقه

تحلیل تقویم اقتصادی فارکس ( تحلیل هفتگی )

بررسی مهمترین رویدادهای هفته جاری

? سه شنبه : شاخص CPI توکیو . شاخص PMI چین . تعیین نرخ بهره استرالیا

? چهارشنبه : تعیین نرخ بهره کانادا

? پنج شنبه : تراز تجاری چین

?جمعه : داده بخش اشتغال غیر کشاورزی NFP آمریکا

برای داشتن یک تحلیل جامع باید مارکت را از دو منظر فاندامنتال و تکنیکال بررسی کرد .

در سری ویدیوهای تحلیل تقویم اقتصادی فارکس به بررسی اقتصاد کلان و داده های مهم پیش رو هفته میپردازیم و این شاخص ها را با شرایط فعلی حاکم بر اقتصاد کشورها بررسی کرده تا در نهایت بتوانیم به سناریوی احتمالی تقویت و یا تضعیف ارز مدنظرمان در کوتاه مدت و یا بلند مدت برسیم .

اقتصاد کاملاً پویا هست و نمیتوان صرفاً با یک دیدگاه مدت ها اقدام به ترید کرد به همین منظور بررسی داده های مهم که احتمال تغییر در انتظارات معامله گران و سرمایه گذران را ایجاد میکند پیوسته باید دنبال شود.

بهترین روش استفاده از تحلیل تقویم اقتصادی هفتگی

ترکیب آن با تحلیل تکنیکال هست . به همین منظور در کنار این تحلیل ها می توانید از تحلیل های تکنیکال که به شکل روزانه در کانال تلگرامی و یا چنل یوتیوب منتشر میشود بهره ببرید.

بررسی چشم انداز تحلیل تقویم اقتصادی دلار United States Dollar [USD]

تقویم اقتصادی هفته دلار آمریکا

این هفته جزء هفته های شلوغ مارکت برای دلار آمریکا خواهد بود. در کنار داده های بسیار زیادی که منتشر خواهد شد، مهمترین داده های این هفته را می توان به سه شاخص مهم NFP اشتغال غیر کشاورزی .داده ی PMI از ISM و تغییرات بخش اشتغال خصوصی ADP اشاره کرد.

باتوجه به روندی نزولی که دلار آمریکا در پیش گرفته و این موضوع احتمالاً ادامه دار هم باشد، و با در نظر گرفتن سخنان والر (یکی از اعضاء فدرال رزور) که در هفته قبل از صحبت هایی با لحن هاوکیش خود به لحن داویش تغییر موضع داد پاپرجا بماند.

هم اکنون (1402/09/12) احتمال کاهش نرخ بهره آمریکا از ماه May به ماه March کاهش پیدا کرده است و به انتهای سه ماهه اول (Q1) سال 2024 رسیده است.

از طرفی هم این انتظار برای کاهش نرخ بهره تا پایان سال 2024 به بیشتر از 1 درصد و در حدود 1.15 افزایش پیدا کرده !

با توجه داده های ماه قبل که شاهد کاهش آمار اشتغال غیر کشاورزی NFP بودیم، اما این ماه بازار انتظار بالاتری نسبت به گذشته را دارد و از طرفی برای میانگین درآمدی نیز 0.1 کاهش را پیش بینی کرده اند . با توجه به اینکه خیلی از مارکت انتظار تغییر در سیاست های فد را نداریم . برای تقویت دلار باید میانگین درآمدی و NFP خیلی بالاتر از انتظارات باشد که مارکت سوپرایز شود .

البته باید توجه داشت که انتظار مارکت برای دلار آمریکا بیشتر نزولی هست و اگر داده ها خیلی بالاتر از انتظارات نباشد شاید تقویت خیلی پایداری را در دلار نبینیم و فقط بطور مقطعی شاهد این تضعیف باشیم.

بررسی چشم انداز تقویم اقتصادی ناحیه یورو Euro [EUR]

تقویم اقتصادی هفته ناحیه یورو

برای ناحیه یورو این هفته شاخص بسیار مهمی منتشر نخواهد شد و داده خرده فروشی در روز چهار شنبه می تواند اهمیت داشته باشد که با توجه به پیش بینی ها، پتانسیل تضعیف یورو را همچنان خواهد داشت.

دیگر داده های مهم به آلمان برمی گردد که شاخص سفارشات کارخانه ای و تولیدات صنعتی منتشر خواهد شد.

بررسی چشم انداز تقویم اقتصادی بریتانیا Great British Pound [GBP]

تقویم اقتصادی هفته پوند بریتانیا

در این هفته داده خیلی مهمی برای بریتانیا نداریم و میتوان به انتشار خرده فروشی روز سه شنبه و همچنین صحبت های جناب Bailey اشاره کرد.

بررسی چشم انداز تقویم اقتصادی ژاپن Japanese Yen [JPY]

تقویم اقتصادی هفته ین ژاپن
JPY Currency تقویم اقتصادی

برای ژاپن در انتهای هفته داده تورمی توکیو را داریم که اهمیت دارد و بالاتر از انتظارات منتشر شدن آن میتواند کمک کند تا مسیر فوق تسهیلی ژاپن کمی تغییر پیدا کند .

همچنان داده های ژاپن در کنار صحبت های که از مقامات آن به گوش میرسد ضد و نقیض هایی در مورد قدرت گرفتن این ارز را نشان می دهد .

بررسی چشم انداز تقویم اقتصادی چین Chinese Yuan [Yuan]

تقویم اقتصادی هفته یوان چین

برای چین شاخص PMI و تراز تجاری را داریم که میتواند باعث تغییر سنتیمنت شود.

کشور چین در سال اخیر با تمام سیاست های پولی تسهیلی که اتخاذ کرده است تا به اینجا نتوانسته است سنتیمنت مثبتی را به بازار این کشور برگرداند و همچنان شاهد ضعف در داده های این کشور هستیم. این تغییر در سنتیمنت می تواند برای ارزهای کالا محوری مانند AUD و NZD تأثیر گذار باشد و موجب رشد آنها شود.

هفته گذشته داده های PMI قدرت خاصی و نشان از ریکاوری مجدد را نشان نداد به همین منظور داده های این هفته نیز میتواند برای تغییر در چشم انداز صعودی و یا عدم ریکاوری بیشتر روشن نمایید .

بررسی چشم انداز تحلیل تقویم اقتصادی فارکس : استرالیا Australian Dollar [AUD]

تقویم اقتصادی هفته دلار استرالیا

هفته گذشته شاهد کاهشی بسیار خوب در داده های تورمی کشور استرالیا بودیم و این هفته نیز جلسه تعیین نرخ بهره را داریم که این موضوع برای دلار استرالیا بسیار مهم هست و نیز یک چشم اندازی از آینده این ارز خواهد داد .

در آخرین صحبت های آقای بولارک رئیس بانک مرکزی استرالیا که کاملاً تهاجمی بود و تورم را بالا در نظر داشت و با توجه به کاهش چشم گیر تورم در هفته قبل دلار استرالیا کمی تضعیف شد اما ایشان اشاره داشت که این داده ها همچنان با تارگت های تورمی ما بسیار فاصله دارد و مارکت نیز افزایش یک پله نرخ بهره دیگر را دور از انتظار نمی بیند .

از طرف دیگر شاخص دستمزدها در استرالیا افزایشی بود که این موضوع نیز ممکن است باعث ایجاد چرخه تورم_درآمد شود.

با کنار هم قرار دادن تمام این اتفاقات شاید بتوان دلار استرالیا را کمی تهاجمی مدنظر گرفت حتی اگر نرخ بهره در همین سطوح باقی بماند.

علاوه بر اتفاقات بالا در ادامه هفته شاخص (GDP) تولیدات ناخالص داخلی و تراز تجاری استرالیا را داریم که برای ارز کالایی AUD اهمیت دارد .

چشم انداز تحلیل تقویم اقتصادی فارکس : نیوزلند New Zealand Dollar [NZD]

تقویم اقتصادی هفته دلار نیوزلند

دلار نیوزلند در این هفته داده مهمی ندارد و تمام نگاه های آن میتواند به چین معطوف باشد .

چشم انداز تحلیل تقویم اقتصادی فارکس : کانادا Canadian Dollar [CAD]

تقویم اقتصادی هفته دلار کانادا

برای دلار کانادا در این هفته جلسه بانک مرکزی و تعیین نرخ بهره را داریم .

انتظاری در این جلسه برای تغییر نرخ بهره نداریم چرا که داده های تورمی کانادا در مسیر کاهشی قرار دارد و بازار کار نیست دچار تضعیف شده که این موضوع باعث شده افزایش نرخ بهری را که جناب مکلم از آن سخن بیان آورده بود از ببرد .

در حال حاضر دلار کانادا را میتوان یک ارز خنثی در هفته پیش رو دانست که با صحبت احتمالی از پایان چرخه انقباضی میتواند به ارز ضعیف هفته تبدیل شود .

برای دلار کانادا میتوان تمام نگاه را به صحبت های احتمالی در مورد مسیر نرخ بهره و پایان افزایش ها دانست

بررسی چشم انداز تحلیل تقویم اقتصادی فارکس : سوئیس Swiss Franc [CHF]

تقویم اقتصادی هفته فرانک سوئیس

فرانک سوئی این هفته تنها دیتای خود را در داده های تورمی خود میبیند که بعداز افزایش 0.1 در ماه های قبلی و سپس توقف آن انتظار تغییر خاصی در این داده نیست .

پس دلایل فاندامنتالی برای تقویت و یا تضعیف این نماد در پیش رو نداریم مگر شاهد تغییر در داده تورمی روز دو شنبه باشیم .

اتفاقات مورد بررسی در تقویم اقتصادی فارکس به زبان فارسی و شاخص های مهم اقتصادی را به شکل کاملا خلاصه در متن زیر تهیه کردیم.
تا به سرعت باعث یادآوری و نیز اموزش تاثیر این دیتاها برای شما عزیزان باشد . برخی از این مفاهیم که در تحلیل ویدیو هفتگی بیان شده .

جلسات بانک مرکزی برای تعیین نرخ بهره Interest Rate

افزایش یا کاهش نرخ بهره توسط بانک مرکزی ها ابزاری برای کنترل تورم در جهت کاهش و یا افزایش آن هست و از طرفی باعث بهبود و یا تضعیف رشد اقتصادی خواهند شد .


داده تورمی ( شاخص CPI ) شاخص قیمت مصرف کننده

 یک داده اقتصادی بسیار مهم است که این شاخص به‌طور منظم توسط اقتصادهای بزرگ منتشر می‌شود و بامطالعه آن می‌توان رشد اقتصادی و سطوح تورم فعلی را بررسی قرار داد
CPI به دلیل تأثیر در سیاست پولی و خصوصا نرخ بهره، یک شاخص مفید برای معامله گران فارکس محسوب می‌شود


( شاخص PPI ) شاخص قیمت تولید کننده

حرکت قیمت‌ها را از دیدگاه فروشندگان و تولید کنندگان ارزیابی می‌کند. این شاخص با شاخص CPI که تغییرات قیمت را از دیدگاه مصرف کننده ارزیابی می‌کند، متفاوت است.


( شاخص PMI ) شاخص مدیران خرید

یکی از مهم‌ترین داده‌های اقتصادی است که مسیر اصلی اقتصاد را در بخش‌های تولیدی و خدماتی مشخص می‎‌کند


( شاخص GDP ) شاخص تولیدات ناخالص داخلی

به عنوان شاخصی به کار می‌روند که فاندامنتالیست ها برای سنجش سلامت کلی و رشد احتمالی یک کشور از آنها استفاده می‌کنند


داده خرده فروشی Retail Sales

خرده فروشی عبارت است از خرید کالاهای نهایی و خدمات توسط مصرف کنندگان و مشاغل. این کالاها و خدمات به پایان زنجیره تأمین رسیده‌اند و اکنون به مصرف‌کننده نهایی فروخته می‌شوند


داد های مربوط به اشتغال

( مشاغل غیر کشاورزی NFP – NonFarm Payroll / نرخ بیکاری : Unemployment Rate / نرخ مشارکت : Participation Rate / دستمزدها : Average Earnings و … )

بهترین نتایج از پیشنهادات معاملاتی در گروه مطلب زیر

قبل ازبررسی تحلیل روزانه بهتر هست ستاپ ترید خودتان را داشته باشید تا در صورت رسیدن قیمت به نواحی پیشنهادات معالاتی با دیدن ستاپ ترید شخصی خودتان وارد معامله بشید .

در صورت نداشتن ستاپ ترید میتوانید از قست دانشکده فارکس آریو استفاده کنید .( ترم اول : روند شناسی / ترم دوم : ستاپ تریدینگ

علاوه بر تحلیل های بالا برای دریافت سیگنال های رایگان میتوانید از کانال تلگرامی مجموعه استفاده کنید

اگر فعالیت های این مجموعه برا شما مفید بوده با سابسکرایپ کردن یوتیوب مجموعه از ما حمایت کنید

مدیریت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *