تحلیل تقویم اقتصادی فارکس ( تحلیل هفتگی )
بررسی مهمترین رویدادهای هفته جاری
? صورت جلسه FOMC فدرال رزرو در روز سه شنبه
? داده های ابتدای PMI تولیدی و صنعتی HCOB در روز پنج شنبه
?شاخص مصرف کننده ژاپن در روز جمعه
برای داشتن یک تحلیل جامع باید مارکت را از دو منظر فاندامنتال و تکنیکال بررسی کرد .
در سری ویدیوهای تحلیل تقویم اقتصادی فارکس به بررسی اقتصاد کلان و داده های مهم پیش رو هفته میپردازیم و این شاخص ها را با شرایط فعلی حاکم بر اقتصاد کشورها بررسی کرده تا در نهایت بتوانیم به سناریو احتمالی تقویت و یا تضعیف ارز مدنظر در کوتاه مدت و یا بلند مدت برسیم .
اقتصاد کاملا پویا هست و نمیتوان صرفا با یک دیدگاه مدت ها اقدام به ترید کرد به همین منظور بررسی داده ها مهم که احتمال تغییر در انتظارات معامله گران و سرمایه گذران را ایجاد میکند پیوسته باید دنبال شود. |
بهترین روش استفاده از تحلیل تقویم اقتصادی هفتگی
ترکیب آن با تحلیل تکنیکال هست . به همین منظور در کنار این تحلیل هامیتوانید از تحلیل های تکنیکال که به شکل روزانه در کانال تلگرامی و یا چنل یوتیوب منتشر میشود بهره ببرید .
بررسی چشم انداز تحلیل تقویم اقتصادی دلار United States Dollar [USD]
در روز سه شنبه صورت جلسه فدرال رزرو FOMC را داریم که برای دلار آمریکا و پیدا کردن سرنخ های برای فعالان مارکت مبنی بر افزایش و یا کاهش نرخ بهره اهمیت دارد.
باتوجه به مجموعه داده های ضعیفی که طی ماه اخیر برای دلار منتشر شد و همچنین افزایش نرخ بیکاری باعث شده تا تضعیف دلار را در این ماه داشته باشیم .
از طرفی کاهش بازدهی اوراق قرضه باعث شد برتری نرخ بهره دلار کاهش پیدا کرده .
این کاهش ها همگی نشان از پایان چرخه انقباضی برای آمریکا را بیشتر از قبل نشان میدهد به همین خاطر صحبت های که در جلسه FOMC انجام میشود اهمیت دوچندانی پیدا میکند. مهمترین نکته در این هست که اگر مجددا اشاره به سیگنال های مبنی بر افزایش نرخ بهره و یا قرار گرفتن به مدت طولانی در این سطوح برای نرخ بهره داشته باشیم شاید از طرف معامله گران خیلی قابلیت پذیرش نداشته باشد . در این صورت مارکت با واکنش اولیه را به منظور واکنش های احساسی مدنظر میگیرید و بخاطر داده های ضعیف اخیر باعث میشود تقویت مقطعی را داشته باشیم و مجددا مارکت حرکت خودرا پس بگیرید.
علاوه بر صورت جلسه روز سه شنبه در روز چهار شنبه سفارشات کالاهای بادوام و روز جمعه شاخص اولیه مدیران خرید PMI را داریم و به خاطر تعطیلی روز پنچ شنبه داده های مدعیان ادامه دار بیکاری در روز چهار شنبه منتشر خواهد شد.
بررسی چشم انداز تقویم اقتصادی ناحیه یورو Euro [EUR]
در انتهای هفته و در روز پنج شنبه داده های PMI برای ناحیه یورو منتشر خواهد که باتوجه به شرایط فعلی یورو و اقتصاد رو به افول آن داده های PMI بسیار مهم خواهد .
اگر چشم انداز خوبی در این داده ها به چشم نخورد وضعیت یورو را میتوان خیلی جالب متصور نبود چرا که از یک طرف در انتهای پایان چرخه انقباضی قرار گرفته اند و بخاطر همین شرایط اقتصادی توانایی افزایش نرخ بهره بیشتر را ندارند همچنین با بالا نگهداشتن نرخ بهره در این سطوح نیز باعث میشود که اقتصاد همچنان تحت فشار باشد.
از طرف دیگر برای کمک از اقتصاد خود اگر بخواهند زودتر از موعد به سمت کاهش نرخ بهره نیز پیش بروند در این صورت تورمی که به شکل کامل کنترل نشده مجددا به سمت بالا حرکت خواهد .
به همین دلیل هست که داده های رشدی اقتصادی برای ناحیه یورو بسیار اهمیت ویژه ای دارد و شاید این داده ها در صورت بدتر اعلام شدن در این پنچ شنبه باعث شود تقویت یورو که در این مدت کوتاه رخ داده بود را با تضعیف رو به رو کند .
علاوه بر داده های PMI جلسه بانک مرکزی در روز پنچ شنبه نیز منتشر خواهد شد که توجه مارکت به این جلسه خواهد بود تا سرنخ های از اینکه وضعیت اروپا به چه شکل و اینکه چه زمانی احتمال شروع کاهش نرخ بهره رخ داد خواهد مدنظر هست .
بررسی چشم انداز تقویم اقتصادی بریتانیا Great British Pound [GBP]
وضعیت پوند نیز مشابه ناحیه یورو هست و حتی وضعیت به مراتب بدتر چرا که تورم انگلستان در سطح 5.7 قرار دارد که بسیار شرایط را برای بانک مرکزی این کشور وخیم تر کرده .
در صورتی که داده های خوبی را در روز پنج شنبه شاهد نباشیم برای PMI های تولدی و صنعتی S&P خطر ورود به رکود تورمی بیشتر از قبل برای بریتانیا سنگینی خواهد کرد و موجب تضعیف مجدد پوند خواهد شد .
بررسی چشم انداز تقویم اقتصادی ژاپن Japanese Yen [JPY]
باتوجه به اینکه ین ژاپن در این مدت بسیار تضعیف شده و با یک نگاه ساده به چارت های USDJPY و EURJPY و … این مطلب به وضوع مشخص هست . دلیل اصلی این اختلاف قیمت بخاطر ثابت باقی ماندن نرخ بهره ژاپن و افزایش نرخ بهره دیگر کشورها بود .حال که در اکثر کشورها به پایان چرخه انقباضی در حال نزدیک شدن هستیم و از طرف دیگر احتمال خروج ژاپن از ساسیت های تسهیلی وجود دارد میتوان شاهد تقویت ین و برگشت این حرکات در بلند مدت باشیم .
برای ژاپن داده مهم تورمی در روز جمعه منتشر خواهد که در صورت بالاتر از انتظار منتشر شدن میتواند تاثیری در تقویت ین به شکل لحظه ای داشته باشد و اگر بتواند چشم انداز کلی مارکت را به ین تغییر بدهد میتواند تاثیر به مراتب بیشتری را در مارکت از خود بجا بذار.
تمام نگاه های این هفته فعالان مارکت در آخر هفته به اده تورمی ژاپن خواهد بود.
بررسی چشم انداز تقویم اقتصادی چین Chinese Yuan [Yuan]
برای این هفته از سوی چین داده خاصی را نداریم و تنها میتوان به روز دو شنبه و تعیین نرخ بهره وام های 1 سال و 5 سال اشاره داشت .
بررسی چشم انداز تحلیل تقویم اقتصادی فارکس : استرالیا Australian Dollar [AUD]
این هفته برای دلار استرالیا خیلی اتفاقات تاثیر گذاری را نداریم و تنها میتوان به جلسه بانک مرکزی اشاره کرد و صحبت های که در این صورت جلسه منتشر خواهد .
صورت جلسه بانک مرکزی اسرتالیا RBA در روز سه نشبه منتشر خواهد بعداز تعیین نرخ بهره وام های چین
چشم انداز تحلیل تقویم اقتصادی فارکس : نیوزلند New Zealand Dollar [NZD]
به عنوان یک کشور صادراتی در روز سه شنبه داده مهم تراز تجاری را برای نیوزلند داریم و در روز جمعه نیز شاخص خرده فروشی منتشر خواهد شد
چشم انداز تحلیل تقویم اقتصادی فارکس : کانادا Canadian Dollar [CAD]
برای کانادا نیز دو داده مهم را در این هفته در پیش رو داریم که در روز سه شنبه داده تورمی سمت مصرف کننده یا همان CPI منتشر خواهد و در روز جمعه نیز داده اقتصادی خرده فروشی را داریم که این دو داده میتواند نوساناتی را برای دلار به وجود بیاورد .
به همین نظور توجه به این دو داده برای فعالان مارکت اهمیت خاصی میتواند داشته باشد .
بررسی چشم انداز تحلیل تقویم اقتصادی فارکس : سوئیس Swiss Franc [CHF]
مهمترین رویداد این هفته برای سوئیس مربوط به انتشار تراز تجاری در روز سه شنبه خواهد بود و در مجموعه هفته نه چندان پر تنشی را برای فرانک در پیش داریم .
اتفاقات مورد بررسی در تقویم اقتصادی فارکس به زبان فارسی و شاخص های مهم اقتصادی را به شکل کاملا خلاصه در متن زیر تهیه کردیم. تا به سرعت باعث یادآوری و نیز اموزش تاثیر این دیتاها برای شما عزیزان باشد . برخی از این مفاهیم که در تحلیل ویدیو هفتگی بیان شده . |
➖ جلسات بانک مرکزی برای تعیین نرخ بهره Interest Rate
افزایش یا کاهش نرخ بهره توسط بانک مرکزی ها ابزاری برای کنترل تورم در جهت کاهش و یا افزایش آن هست و از طرفی باعث بهبود و یا تضعیف رشد اقتصادی خواهند شد .
➖داده تورمی ( شاخص CPI ) شاخص قیمت مصرف کننده
یک داده اقتصادی بسیار مهم است که این شاخص بهطور منظم توسط اقتصادهای بزرگ منتشر میشود و بامطالعه آن میتوان رشد اقتصادی و سطوح تورم فعلی را بررسی قرار داد
CPI به دلیل تأثیر در سیاست پولی و خصوصا نرخ بهره، یک شاخص مفید برای معامله گران فارکس محسوب میشود
➖ ( شاخص PPI ) شاخص قیمت تولید کننده
حرکت قیمتها را از دیدگاه فروشندگان و تولید کنندگان ارزیابی میکند. این شاخص با شاخص CPI که تغییرات قیمت را از دیدگاه مصرف کننده ارزیابی میکند، متفاوت است.
➖ ( شاخص PMI ) شاخص مدیران خرید
یکی از مهمترین دادههای اقتصادی است که مسیر اصلی اقتصاد را در بخشهای تولیدی و خدماتی مشخص میکند
➖ ( شاخص GDP ) شاخص تولیدات ناخالص داخلی
به عنوان شاخصی به کار میروند که فاندامنتالیست ها برای سنجش سلامت کلی و رشد احتمالی یک کشور از آنها استفاده میکنند
➖ داده خرده فروشی Retail Sales
خرده فروشی عبارت است از خرید کالاهای نهایی و خدمات توسط مصرف کنندگان و مشاغل. این کالاها و خدمات به پایان زنجیره تأمین رسیدهاند و اکنون به مصرفکننده نهایی فروخته میشوند
➖ داد های مربوط به اشتغال
( مشاغل غیر کشاورزی NFP – NonFarm Payroll / نرخ بیکاری : Unemployment Rate / نرخ مشارکت : Participation Rate / دستمزدها : Average Earnings و … )
بهترین نتایج از پیشنهادات معاملاتی در گروه مطلب زیر
قبل ازبررسی تحلیل روزانه بهتر هست ستاپ ترید خودتان را داشته باشید تا در صورت رسیدن قیمت به نواحی پیشنهادات معالاتی با دیدن ستاپ ترید شخصی خودتان وارد معامله بشید .
در صورت نداشتن ستاپ ترید میتوانید از قست دانشکده فارکس آریو استفاده کنید .( ترم اول : روند شناسی / ترم دوم : ستاپ تریدینگ
➖ علاوه بر تحلیل های بالا برای دریافت سیگنال های رایگان میتوانید از کانال تلگرامی مجموعه استفاده کنید
➖ اگر فعالیت های این مجموعه برا شما مفید بوده با سابسکرایپ کردن یوتیوب مجموعه از ما حمایت کنید