Banner 2
منتورینگ پراپ
منتورینگ پراپ

منتورینگ پراپ

قبل از اینکه به منتورینگ پراپ بپردازیم بهتر به معنی منتور بپردازیم. منتور به شخصی گفته میشود مه نقش راهنما و مربی دارد که علاوه بر پشتیبانی به واسطه تجربه و دانش خود مشاوره به جهت پیشرفت و عبور از چالش های مواجه شده در برابر اتفاق از قبل برنامه ریزی شده و یا برنامه ریزی نشده را میدهد.

منتور در مفهوم معامله گری به چه معنا هست؟
از آنجایی که تمامی تصمیمات منجرب به معاملات تماما بر عهده شخص میباشد برای کنترل مسیر درست و برداشتن فشارهای مختلف روانی و تصمیمات خارج از چهارچوب وجود منتورهای با تجربه در کمپانی بزرگ معاملاتی, هج فاندها, صندوق های پوشش ریسک, بانک ها و … کاملا الزامی هست.

تمام اشخاصی به عنوان معامله گر در این کمپانی ها فعالیت میکنند همگی از افراد متخصص حوزه خودشان هستند و قطعا بدون داشتن گذشته طلایی و اموزش های مختص کمپانی به هیچ عنوان اجازه فعالیت در مجموعه را نخواهند. پس چرا باز هم وجود منتورها و کوچینگ ها در چنین مجموعه های ضروروی هست.

تمام کمپانی ها اهداف خودشان را دنبال میکنند و به واسطه اهدافی که دارند برنامه های به تریدهای خود میدهند و انها با آزادی کامل در مسیر این برنامه قدم بر میدارند. وظیفه منتورها این هست که در کمال ازادی عمل معامله گران مراقب این باشند تا از این مسیر خارج نشوند و یا در صورت خارج شدن بتوانند جلوی اتفاقات بزرگتر را بگیرند و از طرفی بتوانند نیازهای سرمایه گذران خود را تامین کنند و به تعهدات خودشان نسبت به آنها پایبند باشند .

سوالی که واقعا مطرح هست در سطح تریدرها خرد هم واقعا نیاز به منتورها وجود دارد؟

دسترسی سریع به مطالب این مقاله

واقعا به منتورینگ پراپ نیاز داریم ؟

چرای وجود منتورها و کوچینگ ها

بخواهیم خیلی صادقانه باهم صحبت کنیم عملا تریدرهای خرد با این سطح از سرمایه که دارند ( سرمایه های کمتر از 10.000 دلار ) عملا هیچ نیازی به داشتن منتور ندارند به دو دلیل واضح.
یک : با چنین سرمایه های کم در بازار میلیار دلاری توان کسب درآمد خالصی که بتواند پوشش مخارج یک منتور را بدهد نیست.
دو : در این سطح میتوان با داشتن یک برنامه ریزی منظم خود شخص نقش منتور را ایفا کند. 

پس منتور چه کمکی به ما خواهد کرد در پیش برد اهداف ما وقتی خودمان توانایی طی کردن این مسیر را داریم؟
دقیقا این سوال کلیدی هست که باید جواب داد. واقعا چرا این همه معامله گر حرفه با حقوق ها و درصدهای قابل قبول به همراه کلی ابزار حرفه ای معامله گری که کمپانی در اختیار تریدر خودش قرار میدهد چرا باید هزینه اضافی برا خودشان بتراشد که نقش مشاور را بازی کند؟ خود این معامله گران در جایگاهی هستند که بتوانند بهترین مشاورهای اقتصادی و سرمایه گذاری باشند.

در چنین سطحی عملا داشتن منتور شخصی توجیه اقتصادی نخواده داشت برای هر دو طرف
اما چطور میشه از وجود منتور بهره برد یا این نیاز را برطف کرد؟

شبکه های اجتماعی اف ایکس آریو

میزبانی شما افتخار ما خواهد بود.
 با عضویت در شبکه های اجتماعی مجموعه فارکس آریو از طرف شما و معرفی آن به دوستان خودتان باعث انگیزه و دلگرمی بیشتر برای ادامه فعالیت ما باشید.

مزایا و معایب پراپ تریدینگ: مهمترین ویژگی های فاند

دسترسی به سرمایه بالا

اوبین موردی که برای همه ما تریدرها وجود دارد داشتن سرمایه بالا جهت معامله گری هست که این موضوع رو به واسطه شرکت های پراپ فرم میتونیم به خوبی پوشش بدیم چرا عموما این شرکت ها حداقل سرمایه ای که در اختیار تریدرهای حرفه ای قرار میدهند 10.000 هزار دلار هست و تا 200.000 هزار دلار رو شامل میشود.شرکت های هم هستند که سرمایه های بیشتر به معامله گران میدهند اما به صورت میانگین با جنین ارقامی رو به رو هستیم.

بالای 90 درصد شرکت کنندگان در چالش های پراپ فرم ها هیچ گاه دریافت حساب های ریل (فاند) را تجربه نمیکنند.

شاید این مطالب برای شما جذاب باشند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *