مارکت استراکچر یا روند شناسی ( جلسه اول )

514
0

مارکت استراکچر یا روند شناسی

در این جلسه باهم مارکت استراکچر یا روند شناسی کلاسیک رو بررسی میکنیم . در روند شناسایی کلاسیک یک سری نقاط ضعف و قوت وجود دارد که در ادامه دوره این ضعف ها را برطرف میکنیم و نقاط قوت آن را بهبود می بخشیم تا به ایده عال ترین نوع روند شناسی که مناسب سبک ترید ما خواهد بود برسیم .

قبل از دیدن این ویدیو پیشنهاد میشود که ابتدا جلسه قبل را مشاهده نمایید .

به طور کلی سه مدل مارکت استراکچر یا روند شناسی در بازار داریم.

روند صعودی یا Up Trend :

فرض کنید قیمت در حال افزایش هست و رو به سمت بالا حرکت میکند و از اونجایی که یک روند همیشه پا برجا نیست و قیمت نیاز به استراحت دارد همیشه یک اصلاح و مجدد شاهد تقویت شدن قیمت هستیم که باعث میشود یک قیمت بالاتر از قیمت قبلی خودش را ثبت کند .

تا زمانی که مارکت در مسیر صعودی خودش شاهد سقف و کف های بالاتر از سقف و کف های بالاتر از قبل خودش هست مارکت در مسیر صعودی قرار دارد .

روند نزولی یا Down Trend :

روند نزولی دقیقا بر خلاف روند صعودی هست یعنی تا زمانی که قیمت در حال ساختن کف و سقف های باشد که نسبت کف و سقف های قبلی خودش پایین تر باشد روندنزولی داریم .

روند خنثی / Side یا رنج :

معمولا در این مدل روند ها مارکت در یک مسیر مستقیم شروع به نوسان میکند و تا در نهایت مارکت از این مسیر مستقیم خود به سمت پایین و یا به سمت بالا خارج بشود .

مارکت استراکچر یا روند شناسی ( انواع روند در مارکت )
مارکت استراکچر یا روند شناسی ( انواع روند )

ایمپالس و پولبک در مارکت

باید با دو نام دیگر در روند شناسی آشنا بشویم به موج های کوتاه در جهت روند حرکت ایمپالس و در موج های در خلاف روند حرکت اصلاحی یا پولبک گفته میشود .

برای اینکه یک ترید خوب باشیم باید همیشه در کف ها به دنبال خرید و در سقف ها به دنبال فروش باشیم که برای این منظور شناسایی پولبک ها و اینکه چه زمانی این پولبک به انتهای خودش میرسد برای ما اهمیت پیدا میکند .

تغییر مارکت استراکچر یا روند شناسی به چه شکل هست

تغییر وند از صعودی به نزولی :

زمانی که در یک روند صعودی مارکت بتواند آخرین کف ایجاد شده را بشکند مارکت از حالت صعودی به حالت نزولی تغییر مسیر میدهد .

تغییر روند از نزولی به صعودی :

زمانی که در یک روند نزولی مارکت بتواند بتواند آخرین سقف ایجاد شده را بشکند مارکت از حالت نزولی به حالت صعودی تغییر مسیر میدهد .

عموما بعداز این اتفاق در مارکت تغییر مسیر رخ میدهد و مارکت در مسیر جدید به کار خودش ادامه میدهد اما نکته که در پرایس اکشن کلاسیک بررسی نشده این هست که در این سبک اگر مارکت نخواهد در مسیر جدید حرکت و یا بخواهد اصلاح عمیق تری را داشته باشیم و در مسیر اولیه خودش ( قبل از تغییر مسیر ) ادامه بدهد به چه شکل باید این موضوع را شناسایی کنیم .

مارکت استراکچر یا روند شناسی ( انوع روند در مارکت )
مارکت استراکچر یا روند شناسی ( تغییر روند )

مثال های از مارکت استراکچر یا روند شناسی با توجه به نکات بالا

باتوجه به روند نزولی که در تصویر زیر مشخص هست با توجه روند شناسایی کلاسیک در ناحیه سبز رنگ میتوان وارد ترید نزولی شد .

مارکت استراکچر یا روند شناسی
مارکت استراکچر یا روند شناسی ( بررسی مثال )

در ادامه مارکت شاهد این هستیم که قیمت میتواند سقف اخر ما یعنی LH را از پیش رو بردارد که باعث تغییر مارکت از حالت نزولی به صعودی میشود . در ادامه مارکت مجددا با این دید میتوان وارد ترید صعودی در ناحیه سبز رنگ مشخص شده در تصویر پایین شد .

مارکت استراکچر یا روند شناسی
مارکت استراکچر یا روند شناسی ( بررسی مثال )

باتوجه به بررسی دو تصویر بالا که از یک نگاه دیگر به مارکت دیده شده در کنار بررسی شرایط قیمت در ویدیو جلسه اول دید های مختلفی را میتوانید تجربه کنید . این موضوع و این تفاوت در نگاه کردن به چارت نشان میدهد که چرا تریدها با اینکه یک آموزش را دیده باشند بازهم تفاوت در ترید کردن خواهند داشت .

قصد ما از این مثال که بین تصویرهای بالا و مثال های داخل ویدیو زده شد این بود که تفاوت دیدگاه در یک چارت رو بررسی کرده باشیم تا در ادامه دوره دقت بیشتری به خرج بدهیم و یک سیستم ترید کاملا هماهنگ و یک دست راه اندازی کنیم و زمانی که به یک چارت در هر تایم فریمی که نگاه میکنیم شاهد یک تحلیل هماهنگ و منسجم باشیم و اگر تفاوت در تحلیل ها رخ بدهد قطعا نشان از یک خطای انسانی خواهد بود که به راحتی بتوانیم تشخیص بدهیم .

در ادامه ویدیو به بررسی نقاط قوت و ضعف روند شناسی در کلاسیک را بررسی کردیم که جذابیت های بسیاری دارد و پیشنهاد میکنیم این مثال هارا در خود ویدیو جلسه اول تماشا کنید .

جلسه اول دوره آموزشی نکات خیلی کلی را بررسی کردیم و مهمترین نکات آن شناسایی حالت های روند صعودی / نزولی / خنثی و مدل های تغییر روند اهمیت دارد . دیدن این جلسه و یادگیری نکات کلی آن کفایت مکیند و نیاز به تمرین خیلی زیادی ندارد و بیشترین تمرکز در جلسات بعدی خواهد بود چرا که در جلسات بعدی این زیر بنای ساخته شده را بیشتر بسط خواهیم داد و وارد ریز نکات ترید آن خواهیم شد . آموزش پولبک در سطح کندلی ( جلسه دوم )

منتظر شما در جلسات بعدی هستیم که میخوایم باهم به بررسی پولبک در بعد کندلی به پردازیم که زیر بنا شناسایی پولبک های روندی و بزرگتر خواهد بود .

مسلما با دیدن یک دوره آموزشی نمیتوان تریدر شد و همیشه به راهنمایی و وجود یک منتور یا شخصی که در طول روز و معاملات همراه شما باشد نیاز خواهید داشت تا در مسیر درست قرار بگیرید و در نهایت به ترید کردن درست و اصولی برسید .

به همین خاطر مجوعه فارکس آریو سعی کرده تا در کانال تلگرامی به شکل روزانه مهمترین نمادهای معاملاتی را به شکل کامل بررسی و سناریوهای احتمالی ترید به همرا دلایل لازمجهت ورود به ترید را ارائه کند . تمامی این تحلیل ها و پیشنهادات معاملاتی در غالب های ویدیو و تصویری در کانال تلگرامی و چنل یوتیوب به شکل کاملا رایگان قرار میگیرد تا شاید بتونیم در مسیر موفقیت شما نقش کوچکی داشته باشیم .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *